Маратон на приятелството Плевен, 19 май 2024

31.07.2020

Маратон на приятелството „Плевен“ се отлага за 2021 година

Скъпи участници в Маратон на приятелството „Плевен“,

Поради ред основателни причини като коронавирусната пандемия, ремонтите в централната час на Плевен и след като ни напусна един изключителен човек, сърцето и душата на маратона – Станислав Георгиев, се взе решение 2020 да бъде нулева година за събитието. От името на всички участващи в организацията на Маратон на приятелството „Плевен“ бихме искали да изразим извинението си за тази наложителна промяна и да ви уведомим какво следва.

Плановете ни са Маратон на приятелството „Плевен“ да се проведе през 2021 година и да бъде събитие в памет на Станислав Георгиев. Във връзка със смяна датата на маратона, искаме да ви уведомим, че направените вече регистрации остават валидни за следващото издание на събитието. Тези, които се отказват от участие, могат да направят едно от следните неща:

1) Дарение: участниците могат да дарят сумата от регистрацията си за каузата на Маратон на приятелството „Плевен“ (адаптация на градската пешеходна зона на Плевен към потребностите на хората с увреждания), като изрично напишат това на имейл info@plevenmarathon.com и добавят номера на регистрацията си;

2) Възстановяване на сумата: участниците могат да поискат сумата да им бъде възстановена, като пишат на имейл info@plevenmarathon.com, за да потвърдят своето желание и посочат номера на регистрацията си. Заради банкови разходи ще бъдат възстановявани 90% от преведените суми.

Ще сме благодарни, ако ни подкрепите и направите дарение за нашата кауза, за да помогнем на Плевен и маратона да бъдат по-добре пригодени за хората с увреждания.

Може да изберете една от тези опции до 15 септември 2020.

Благодарим на всички, които ни подкрепяха през годините и продължават да го правят, на всички, които останаха верни на Маратон на приятелството „Плевен“, на нашите приятели, спонсори и партньори! Ще ви очакваме на старта догодина, когато се надяваме междувременно всички ние да имаме повече победи и поводи да се радваме и по-малко пречки пред това, което искаме да постигнем.

От екипа на Маратон на приятелството „Плевен“ и близките на Стан Георгиев

Scroll to top
Skip to content