Маратон на приятелството Плевен, 19 май 2024

Доброволци

10-ти Маратон на приятелството Плевен търси доброволци

На 19 май ще се проведе 10-ти маратон на приятелството Плевен. През годините, събитието се превърна в най-значимото състезание за региона. Отново организираме атрактивното събитие Fun Run Kids – детско бягане с различни дистанции според възрастовата група и безплатна регистрация. 10-ти маратон на приятелството Плевен има шест основни дисциплини: класически маратон (42,2 км), полумаратон (21,1 км), щафета (2 х 10,55 км), 10 км, 3-километров безплатен масов крос „Аз мога“ и Fun Run Kids

За гладкото протичане на маратона екипът ни има нужда от подкрепа. Ако искате да станете част от невероятната атмосфера, съпровождаща 10-ти маратон на приятелството Плевен, то сега е моментът да се запишете за доброволец и да попълните формуляра за доброволец.

Като доброволец ще съдействате за:

 • маркиране на трасето – опъване на ленти, насочване на хора към пунктовете за пресичане на трасето, следене за спазване на правилата от участниците и прибиране на лентите;
 • раздаване на стартови пакети и работа на подкрепителните пунктове;
 • друга необходима помощ в деня на състезанието.

Всички доброволци ще получат предварително информация по имейл.

Какво е важно да вземете със себе си: на първо място добро настроение, а удобната екипировка само ще допринесе за това. Поканете приятели и станете част от нашия задружен екип.

А ние ще осигурим: прекрасни емоции, нови запознанства, храна и вода за подкрепа на нашите доброволци, доброволчески сертификат, тениска – брандирана с логото на маратона и още изненади.

Очакваме Ви!

Формуляр за доброволец

  Име Фамилия (задължително)

  Имейл (задължително)

  Телефон за връзка (задължително)

  Храна

  Хранителни алергии - опишете, ако имате такива

  Въпроси към нашия екип

   

  Scroll to top
  Skip to content