Pleven Friendship Marathon, 21 May 2023

Cause

Бягаме с кауза: Осигуряване на стипендия за студент в Медицински университет, Плевен 

cause

Традиционно и тази година Маратонът на приятелството „Плевен“ има благотворителна кауза. Деветото издание ще подкрепи „Готови за успех”, като набраните средства ще бъдат за една стипендия на студент в Медицински университет, Плевен.

Стипендии „Готови за успех” са за ученици с отличен успех в 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в специализирана институция. Инициативата се осъществяват благодарение на дарители от 2006 г. През годините са подкрепени страхотни млади хора. По програмата вече има завършили и работещи в УМБАЛ Плевен медици. Двама от стипендиантите на „Готови за успех“ през учебната 2023/2024 г. са студенти в специалност „Медицина“ в Медицински университет, Плевен и един се обучава в специалност „Медицински лаборант”.

Нека в деветото издание на Маратон на приятелството „Плевен“ помогнем и заедно да наберем средства за една стипендия на студент в Медицински университет, Плевен! Да подкрепим бъдещ лекар – млад, човек, който е избрал ученето за свой път към успеха и призванието да помага!

80 BGN donated
Donation goal 3000.00 BGN
2 donations
3%
 
Latest Donations
Donor Amount donated
1 Анонимен дарител 40 BGN
2 Alexandra Georgieva 40 BGN
Scroll to top