Маратон на приятелството Плевен, 21 май 2023

18.04.2021

7-ми маратон на приятелството „Плевен“ търси доброволци

На 23 май ще се проведе 7-ми маратон на приятелството „Плевен“. През годините, събитието се превърна в най-значимото състезание за региона, а тази година привлича участници с интересна кауза „Бягаме в Плевен за достъпна среда“ и нова дисциплина. За първи път трасето ще включва набиращата все повече популярност 10-километрова дистанция. Друга новост е атрактивното събитие Fun Run Kids – детско бягане с различни дистанции според възрастовата група и безплатна регистрация. Така 7-ми маратон на приятелството „Плевен“ има шест основни дисциплини: класически маратон (42,2 км)полумаратон (21,1 км)щафета (2 х 10,55 км)10 км3-километров безплатен масов крос „Аз мога“ и Fun Run Kids

За гладкото протичане на маратона екипът ни има нужда от подкрепа. Ако искате да станете част от невероятната атмосфера, съпровождаща 7-ми маратон на приятелството „Плевен“, то сега е моментът да се запишете за доброволец и да попълните формуляра за доброволец.

Като доброволец ще съдействате за:

  • маркиране на трасето – опъване на ленти, насочване на хора към пунктовете за пресичане на трасето, следене за спазване на правилата от участниците и прибиране на лентите;
  • раздаване на стартови пакети и работа на подкрепителните пунктове;
  • друга необходима помощ в деня на състезанието.

Всички доброволци ще получат предварително информация по имейл.

Какво е важно да вземете със себе си: на първо място добро настроение, а удобната екипировка само ще допринесе за това. Поканете приятели и станете част от нашия задружен екип.

А ние ще осигурим: прекрасни емоции, нови запознанства, храна и вода за подкрепа на нашите доброволци, доброволчески сертификат, тениска – брандирана с логото на маратона и още изненади.

Очакваме Ви!

Scroll to top